Dat was FIER!

Dat was fier

Sommige avonturen, vergeet je de rest van je leven niet. FIER – Smaakmeesters in de Marienhof – was er zo één. In juli en augustus kookten vier Amersfoortse topchefs de mooiste gerechten. 10 weken lang genoot Amersfoort van de mooiste menu’s en ontvingen we een stroom aan hartverwarmende, positieve reacties.

We zijn er vooral trots op dat we Amersfoort weer een onbezorgde avond uit konden laten beleven, dat we onze stad culinair op de kaart konden zetten én dat we kinderen die hun creatieve talent willen ontwikkelen, nieuwe perspectieven konden bieden. Hiervoor doneerden we aan KidsmArt van elk genoten diner een bedrag.

Ronduit stoer waren de ondernemers die er in deze uitdagende tijd de schouders onder hebben gezet. Zonder hen was FIER er niet geweest. Onze grote dank gaat uit naar:

Restaurant MEI (Marco en Ingeborgh Blok)
Restaurant Tollius (Barry Hamstra)
De Saffraan (Kars van Wechem)
The Bakery (Pépé Topper)

Mariënhof (Pieter Aalbers, Jord Hassink, Bente van Meene, Anika Schouten, Patrick Pieters en Maurice van Rossum)     

Wijnhuis van Druiven (Jan en Niels van der Schans)

Next Buzz (Edwin Weijzen)
Concreet (Martijn Hassink)
Addictions (Bert van Weert)
Beeldvoerders (Martijn Godeke en Stefan Roorda)
Rodney Photography (Rodney Kersten)
Golden Crown Events

KidsmArt (Hasse Dekker)

FIER is weliswaar gestopt, maar in gedachten zijn we nooit weg.
Geef elkaar de ruimte en #fierhetleven!