Dat was FIER!

Pépé Topper

Als 14-jarige stapte Pépé in ‘de horeca’. Vaak als dekbrigade of keukenhulp zag hij de restaurants van de meeste FIER-partners al op jonge leeftijd. Op zijn vijftiende werkt hij al fulltime in de keuken. Na de hotelschool raast hij langs Restaurant 108 in Denemarken, De Librije in Zwolle, Pure C in Cadzand en verwerft hij de titel ‘talent van de toekomst’. Sergio Herman is een icoon voor Pépé. In Amsterdam ging het snel. Hard werken om iets op te bouwen. Pépé werkte bij Maris Piper als chef. Simpele dingen krijgen te weinig aandacht vindt hij. Aandacht voor alle facetten – het eten, de sfeer én de bediening – zijn voor hem cruciaal  Een avond uit, precies zoals de gast dat wil, zonder meteen een groot bedrag neer te tellen. Dat is Pépé. Rusteloos graast hij intussen alle mogelijkheden af en startte hij onlangs met het bezorgconcept The Bakery.